Crăciun în Maramureş | 135 euro/persoana | Agentie de turism

Crăciun, Maramureş, Agentie de turism Constanta

Crăciun în Maramureş | 135 euro/persoana | Agentie de turism

  • 24-27.12.2016
  • Viseu de Sus

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopţi (camera dubla) Hotel GABRIELA 3*
  • mic dejun
  • seară tradiţională de Crăciun (cină, colinde)
  • o sedinţă de 2 ore la SPA

Nu ests inclus:

  • transportul

Hotel GABRIELA 3*

Adresa: Str. Rindunelelor, nr. 1, 435700 Vişeu de Sus, România

mocanita, Crăciun, Maramureş, Agentie de turism Constanta

 

Elegantul Hotel Gabriela 3* este situat în Vişeu de Sus, la 1,5 km de centru, şi include un centru spa cu saună şi cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul oferă un teren de tenis şi acces gratuit la internet WiFi.

Calea ferată istorică a Mocăniţei este la 2 km de hotel.

Camerele moderne ale hotelului sunt dotate cu TV prin cablu, minibar şi baie cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Unele camere au balcon.

 

hotel Gabriela, Crăciun, Maramureş, Agentie de turism ConstantaRestaurantul à la carte al Hotelului Gabriela serveşte preparate din bucătăria internaţională şi mâncăruri tradiţionale româneşti.

Există şi un bar şi terasă. Hotelul Gabriela are şi săli de banchet unde se pot organiza evenimente private, cum ar fi nunţi.

Proprietatea pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii şi o parcare privată gratuită. Zona de schi Borşa se află la 23 km de proprietate.

 

Descoperă tărâmul de poveste al Maramureşului!

 

Crăciun, Maramureş, Agentie de turism Constanta

Maramureş – sufletul satului tipic românesc. Cu aşezãrile sale pitoreşti, concentreazã tot ceea ce înseamna viaţa la ţarã. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unicã  de a se întoarce în timp, de a fi martori ai unor vremuri şi ai unei vieţi mai simple.
Maramureşul este o destinaţie unicã ce a pãstrat cu mare grijã cultura, tradiţiile şi stilul de viaţã al ţãranului din vremuri trecute. Regiunea ţine locul unui testament al tradiţionalului, al unei ere romantice a simplitãţii şi a valorilor morale despre care în zilele noastre doar citim sau auzim de la bunicii noştri.

 

 

Crăciun, Maramureş, Agentie de turism ConstantaPuţine obiceiuri s-au schimbat de-a lungul secolelor ce au trecut. Familiile rãmân în aceleaşi sate ca şi strãmoşii lor. Mesteşugurile şi tradiţiile sunt transmise din generaţie în generaţie. Îmbrãcãmintea ţesutã manual este încã purtatã cu mândrie. Biserica este în continuare sufletul satului. Vecinii se cunosc unii pe alţii şi se ajutã între ei.

Viaţa în Maramureş este învãluitã în mister. Vizitatorii lui strãbat pasurile montane, coboarã în vãile însufleţite, unde tradiţiile rurale se dezvãluie în faţa lor ca un muzeu ce a prins viaţã, un peisaj ce este pe placul şi celui mai capricios cãlãtor.