1 Mai, MELIA 5* | 122 euro/pers | Agentie de turism Constanta

Nisipurile de Aur

1 Mai, Melia 5*, Agentie de turism Constanta

1 Mai, MELIA Grand Hermitage 5* | 122 euro/pers | Agentie de turism Constanta

  • 28.04-01.05.2018 sau 29.04 – 02.05.2018

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopti Hotel Melia Grand Hermitage 5*
  • camera dubla
  • all inclusive

Nu sunt incluse:

  • transfer hotel
  • asigurare medicala

1 Mai, Melia 5*, Agentie de turism ConstantaHotel MELIA Grand Hermitage 5*, Nisipurile de Aur

Adresa: 1 Melia Alley, 9007 Nisipurile de Aur, Bulgaria

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Proprietatea luxoasă Melia Grand Hermitage este situată într-o zonă liniștită pe versantul unui deal, la numai 100 m de plajă și la mică distanță de centrul stațiunii Nisipurile de Aur. Toate camerele sunt prevăzute cu WiFi gratuit.

Centrul spa amplasat pe două niveluri oferă tratamente de înfrumuseţare şi masaj, o piscină interioară şi una în aer liber, o cadă cu hidromasaj, o saună, o baie turcească şi o sală de sport. Toate camerele au un balcon privat spaţios, cu vedere superbă la mare, la piscină, la parcurile din jur sau la dealurile împădurite. Băile includ o cadă şi o cabină de duş pentru 2 persoane. Restaurantele de la Melia servesc preparate rafinate din bucătăria bulgărească şi internaţională.

Există de asemenea o serie de puburi şi cafenele unde puteți petrece momente de relaxare în timp ce vă delectați cu băutura favorită. La nord de Melia Grand Hermitage se află un parc luxuriant, iar la est veți găsi terase pline de verdeață care coboară spre promenadă și plajă.

1 Mai, Melia 5*, Agentie de turism Constanta 1 Mai, Melia 5*, Agentie de turism Constanta

Descoperă Nisipurile de Aur!

Este una din cele mai mari si mai cunoscute statiuni de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor. Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume.

Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.