Africa

Destinatii de vacanta in Africa

TanzaniaTanzania, Africa, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Tanzania este poate cea mai uluitoare tara din Africa. Si asta pentru ca nu veti mai gasi nicaieri intr-un singur loc, o varietate atat de mare de peisaje, istorie, oameni si viata salbatica. De la varfurile inalte acoperite de zapezi pana la plajele cu corali, de la iarba savanei pana la rocile ascutite de pe Rift Valey, toate acestea sunt minunate opere de arta ale naturii. Toate aceste pesisaje te fac sa te indragostesti de Africa de la prima vedere.


MadagascarMadagascar, Africa, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Uimitoare prin biodiversitate şi unicitatea speciilor de plante şi animale, insula Madagascar este o atractiva destinatie de vacanta. Prin magia vechilor tradiţii şi obiceiuri, dar şi prin bogăţia de safire şi rubine, este un loc ce te atrage. Pentru cei care iubesc natura luxuiantă, sportul extrem şi aventura sau vor să se relaxeze pe plaje însorite, Madagascar este destinatia perfecta!

 


 MarocMaroc, Africa, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Marocul este surprinzător! O ţară cu o strălucită cultură arabă. O ţară mediteraneană prin poziţia geografică, o poartă către Africa. Regatul Marocului atrage anual 10 milioane de turişti dornici să-i descopere, fără prejudecăţi, culorile şi contrastele exotice.

 

 


 EgiptEgipt, Africa, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Mare, plaje private cu nisip fin, scufundari, surf, desert pentru aventurieri, piramide, temple, morminte si misterele faraonilor.. da, aceasta paleta colorata este Egipt, numit de Herodot „Darul Nilului”. O destinatie ofertanta ce te poarta in lumea misterioasa a piramidelor, si iti ofera in acelasi timp luxul zilelor noastre.


Namibianamibia, Africa, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Desi este o tara mai putin cunoscuta, atractiile ei sunt fara pereche: de la safari in jungla luxurianta si pana la desertul nesfarsit, de la dunele rosii pana la peisajele salbatice. Aici se afla cateva din cele mai mari rezervatii naturale din lume. In Namibia are loc un fenomen unic in lume, numit Aba-Huab, adica padure impietrita, putand fi vazute peste 50 de fosile de copaci ce dateaza de mai bine de 250 de milioane de ani.


 

Places in Africa

Find More