Europa

Destinatii din Europa

Milanoeuropa, agentie de turism, milano

Considerat a fi cel mai elegant şi cel mai stilat oraş al Italiei, Milano este în acelaşi timp extrem de important în sistemul economic mondial. Este motorul financiar, comercial şi industrial al ţării.

Al doilea mare oraş italian atrage turiştii de peste hotare datorită arhitecturii deosebite. Milano este recunoscut la nivel mondial ca fiind capitala modei şi a design-ului

 


Londraeuropa, agentie de turism, londra

Capitala britanică şi cel mai mare oraş din Uniunea Europeană, Londra este un loc al simbolurilor faimoase în toate colţurile mapamondului. Totodata este si una dintre cele mai vizitate metropole din întreaga lume

Cu numeroase atracţii turistice, o cultură vastă şi o istorie bogată în evenimente, Londra este un oraş perfect pentru city break.


Pragaeuropa, agentie de turism, praga

Supranumita si „Orasul de aur”, Praga este considerata una dintre cele mai frumoase capitale din Europa. Este si una dintre destinatiile preferate ale turistilor. Praga se mandreste cu numeroase zone incluse in patrimoniul UNESCO. Turistii vin aici pentru a se plimba pe bulevardele imense pline de castele, biserici si cladiri luate parca din cartile Fratilor Grimm.


Delta Dunariieuropa, agentie de turism, delta dunarii

La capătul unui drum ce depăşeşte 2.860 km colectând apele unui impresionant bazin hidrografic, Dunărea construieşte la întâlnirea sa cu Marea Neagră una dintre cele mai frumoase delte din Europa. Întinderile de apă şi uscat conferă condiţii de viaţă bune pentru un număr mare de specii de plante şi animale. Prin diversitatea impresionantă a habitatelor şi a formelor de viaţă pe care le găzduieşte, Delta Dunării constituie un adevărat muzeu al biodiversităţii.


Dublineuropa, agentie de turism, dublin

Orasul Dublin a devenit in zilele noastre una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. In fiecare an, milioane de turisti ii viziteaza faimoasele pub-uri si se imbraca in verde pentru a sarbatori ziua Sf. Patrick.

Un oras cu farmec, mereu verde, diferit, pe care istoria nu l-a menajat deloc.

Places in Europa

Find More