Oceania

Destinatii de vacanta Oceania

Noua Zeelandanoua zeelanda, oceania, agentie de turism

Cand zici Noua Zeelanda te gandesti automat la multa natura, la aer curat, la peisaje rupte din basme si la multa liniste. Noua Zeelanda este tara minunilor naturale! Munti inzapeziti, rauri repezi, lacuri curate, ghetare milenare, gheizere fierbinti, paduri infinite si fauna exotica. Acesta este locul unde iarna este vara, masinile circula pe stanga, iar stingerea luminilor se face de jos in sus. Nu intamplator Noua Zeelanda este considerata tara contradictiilor.

 


Papua Noua Guineepapua noua guinee, oceania, agentie de turism

„Ultima necunoscuta” este supranumele pe care si l-a ales Papua Noua Guinee. Teritoriile sale sunt printre cele mai putin explorate de pe glob, iar triburile, isi pastreaza traditia si nu se lasa influentate de civilizatia occidentala. Papua Noua Guinee este considerata o Mecca a pasionatilor de scuba diving, care vin „in pelerinaj” cel putin o data in viata sa vada diversitatea ecosistemelor subacvatice de aici. Fundul marilor e plin de epave, precum Barbarian II, nava scufundata in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, bombardierul Blackjack sau cargoul olandez Jacob.


Republica Dominicanărepublica dominicana, oceania, agentie de turism

Destinatia de vis a indragostitilor! Este o țară insulară aflata în nordul Mării Caraibilor. Coastele insulei au un decor muntos de o frumusețe rara, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 m). Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, fiind o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție, wellness și balneoclimaterică, oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele.


Bahamasbahamas, oceania, agentie de turism

Bahamas – tara celor 700 de insule – reprezina ultima frontiera a luxului, a distractiei, a exotismului. Tentatiile sunt nenumarate iar imensul arhipeleag reuseste sa satisfaca orice fantezie turistica. De la hosteluri sau cabanute modeste pana la insule private, Bahamas reprezinta un paradis controversat, ravnit, fascinant.

 


 Jamaicajamaica, oceania, agentie de turism

Pentru cei cu dor de ducă, Jamaica, ar putea fi o destinaţie foarte bine aleasă. Mai ales dacă vrei să te dinstingi printre populaţia de culoare a acestui loc, care statistic depăşeşte 90% . Totodata, Jamaica este statul în care 66% din populaţie nu depăşeşte vârsta de 29 de ani. O insulă cu oameni tineri şi frumoşi, a căror viaţă este lipsită de inhibiţii, de restricţii, sau prejudecăţi. Cei mai mulţi turişti ajunşi pe insulă au spus că nu există oameni mai relaxaţi decât jamaicanii, cu unicitatea lor culturală, cu rădăcini africane şi combinaţii coloniale, greu de înţeles pentru unii şi foarte uşor de acceptat pentru alţii… Oricum, în această ţară vei întâlni cele mai multe zâmbete şi cele mai multe ”free-hugs”…


Arubaaruba, oceania, agentie de turism

Daca sunteti pasionati de plajele exotice si de sporturile de apa, atunci Aruba este o destinatie de vacanta perfecta pentru dumneavoastra. Plajele perfecte al caror nisip este matasos sunt renumite la nivel mondial. Windsurf-ul este un sport care poate fi practicat in Aruba in cele mai bune conditii. Atat viata de noapte activa, cat si vizitarea muzeelor, pot sa faca din aceasta destinatie un adevarat paradis de vacanta.


Australiaaustralia, oceania, agentie de turism

Australia este continentul “de la celălalt capăt al lumii”, unic în felul său cu animalele și plantele sălbatice neobișnuite, cu formațiunile stâncoase fantastice și cultura misterioasă a băștinașilor. Marea Barieră de Corali este un punct principal de atracție turistică, fiind totodata si locul preferat al iubitorilor de sky diving. Australia este si un paradis al sporturilor nautice, unde anual vin peste 3 milioane de turiști.

Places in Oceania

Find More