Asia

Destinatii de vacanta in Asia

Japonia13692319_1167544129951855_1953071571_o

Japonia sau Tara Soarelui Rasare este o tara a culturii, a traditiei, a respectului, si a artei. O tara cu o istorie agitata, unde regulile stricte, modelate de-a lungul anilor, constituie o norma obligatorie. O țară unică pe care trebuie să o observi și s-o studiezi


Thailandathailanda

Thailanda este una dintre cele mai sofisticate si mai interesante destinatii de vacanta pe care le-ai putea alege. In aceasta tara superba vei gasi tot ce visezi: plaje cu nisip fin, insule virgine, cultura, istorie, traditii, oameni primitori, mancare excelenta si hoteluri de 5 stele la preturi foarte bune.


Vietnamvietnam

Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare. Aici vei avea ocazia sa gasesti o tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intrega si catre modernism. Vei putea admira vestigii ale istoriei zbuciumate, orase cu constructii moderne, parcuri naturale cu jungla si munti cu varfurile in nori, resorturi minunate la malul marii si te vei putea bucura de caldura si ospitalitatea poporului vietnamez.


Malaezia7007056-putrajaya-malaysia

Malaezia este una dintre stelele turismului din sud-estul Asiei, un popor care priveste spre viitor conservandu-si totodata trecutul. Insule tropicale cu plaje albe, nesfarsite dar si marea cu corali, asteapta sa fie explorate. Urangutanii, cele mai vechi paduri tropicale din lume, zgarie-norii din orase, templele si moscheele reprezinta o tentatie pentru fiecare turist, transformand Malaezia in destinatia perfecta!

Places in Asia

Find More