America

Destinatii de vacanta in America

CubaCuba, America, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

 

Cuba este recunoscută pentru trei lucruri: tutunul, romul şi Che Guevara.
Este o tara verde, cu plaje superbe, cu muzica frumoasa, cu peisaje uimitoare si o arhitectura aparte. O tara in care mergi pentru a vedea cum a ramas prins un popor in timp si unde poti avea o vacanta plina de experiente.


MexicMexic, America, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

 

Un tărâm al aventurii, cu soare arzător, dar şi cu munţi înzăpeziţi, un spaţiu fascinant, cu trecut colonial şi cu vechi tradiţii indiene, ţara ardeilor iuţi, a mâncărurilor picante şi a unor băuturi delicioase – tequila, sangria sau Margarita – acesta este Mexicul!


BraziliaBrazilia, America, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

 

Brazilia este una dintre tarile care trebuie sa se regaseasca nu doar pe lista de destinatii de vacanta, ci si pe lista cu lucruri de facut o data-n viata. Voia buna, vitalitatea, plajele vibrante, ritmurile de samba si petrecerile fara egal de pe strazile celui mai important oras turistic din Brazilia – Rio de Janeiro – ofera o experienta unica si debordanta oricarui turist care indrazneste sa patrunda in spiritul latino-american.


ChicagoChicago, America, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Este al treilea cel mai mare oraș din SUA. Totodata este si locul unde s-a construit primul zgârie-nori din lume. Si sa nu uitam de punctul de start al faimosului drum Route 66. Intr-un cuvant, Chicago – orașul clasic american situat pe malul lacului Michigan.

 

 


 

Places in America

Find More