Chicago

Descopera Chicago!

Chicago, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Chicago

Chicago –  orasul parcurilor, luminilor, dragostei, al culturii si felurilor de mancare apetisante, al aventurii si al unei istorii pline de personaje spumoase, precum gangsterii din anii ’30 si politistii incoruptibili, despre care s-au facut si filme.

 

Chicago, LOLO Tour, Agentie de turism ConstantaChicago este un centru multicultural care va invita sa il descoperiti in orice anotimp. Se afla in statul Illinois, este un oras sigur, nu cum era acum 80 de ani, se intinde pe o suprafata de 60000 hectare, la 176 m deasupra apei si are iesire catre Lacul Michigan. Aceasta zona este cunoscuta ca fiind cea mai frumoasa parte a orasului. Activitatile pe care un turist le poate intreprinde in Chicago sunt nenumarate. Atractiile turistice din Chicago depasesc cateva sute.

Chicago reprezinta in ziua de astazi un oras care se dezvolta cu ajutorul locuitorilor din cele 77 districte ale sale. Acestia sunt bine protejati de legile statului Illinois, tocmai de aceea multi americani prefera sa se mute in Chicago pentru a duce un trai mai bun. Nu numai localnicii sunt respectati in Chicago, ci si turistii, care gasesc atractii la fiecare colt de strada si in fiecare cladire. Mai ales daca apeleaza la companii care organizeaza tururi de explorare a orasului.

Curiozitati despre Chicago:Chicago, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

  • a fost primul oras din lume care a produs role in 1884
  • a fost orasul care a produs si a folosit primul metrou usor (de suprafata) in 1892
  • fermoarul a fost inventat in 1896 in Chicago
  • in 1885, Chicago avea deja primul zgarie-nori bazat pe o constructie de otel