Tanzania

Descopera Tanzania!

Tanzania, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Tanzania | LOLO Tour | Agentie de turism Constanta

Tanzania, LOLO Tour, Agentie de turism ConstantaTanzania este poate cea mai uluitoare tara din Africa! Si asta pentru ca nu veti mai gasi nicaieri intr-un singur loc, o varietate atat de mare de peisaje. De la varfurile inalte acoperite de zapezi de pe Kilimanjaro pana la plajele cu corali din Zanzibar. De la iarba savanei pana la rocile ascutite de pe Rift Valey, toate acestea sunt minunate opere de arta ale naturii. Astfel, te vei indragosti de Africa de la prima vedere.

Parcurile nationale sunt una dintre componentele principale ale turismului in Tanzania, iar industria de safari este una dintre activitatile cele mai bine reglementate si puse la punct.

Tanzania, LOLO Tour, Agentie de turism ConstantaParcul National Lake Manyara este situat aproape de Arusha, usor accesibil si suficient de mic pentru a putea fi vazut intr-o zi. Traseul principal de vizitare inconjoara lacul alcalin Manyara, pe un drum de pamant, la vreo 2-3 kilometri de tarm. Parcul este populat de mari turme de ierbivore si este cunoscut mai ales datorita preentei pasarilor flamingo.

Aria de Conservare Ngorongoro este zona in care se incearca o coabitare pasnica intre oameni – triburile de maasai care traiesc pe versantii exteriori ai craterului – si animale.

In Tanzania sunt 16 parcuri nationale, dintre care 15 pe continent si unul in Zanzibar. Se mai adauga si zonele protejate Ngorongoro, Soleus si rezervatia de cimpanzei Gombe, care au un statut special.

Zanzibar este o insula ce face parte din Republica Tanzania, situata in Oceanul Indian. Zanzibar este formata din mai multe insule, principalele fiind Zanzibar si Pemba. Cel mai inalt punct al insulei este la 120 de metri deasupra nivelului marii.