Jamaica

Descopera Jamaica!

Jamaica, LOLO Tour, Agentie de turism Constanta

Jamaica

Pentru cei cu dor de ducă, Jamaica, ar putea fi o destinaţie foarte bine aleasă. Mai ales dacă vrei să te dinstingi printre populaţia de culoare a acestui loc, care statistic depăşeşte 90%. Totodata, Jamaica este statul în care 66% din populaţie nu depăşeşte vârsta de 29 de ani.

Jamaica, LOLO Tour, Agentie de turism ConstantaO insulă cu oameni tineri şi frumoşi, a căror viaţă este lipsită de inhibiţii, de restricţii, sau prejudecăţi. Cei mai mulţi turişti ajunşi pe insulă au spus că nu există oameni mai relaxaţi decât jamaicanii, cu unicitatea lor culturală, cu rădăcini africane şi combinaţii coloniale, greu de înţeles pentru unii şi foarte uşor de acceptat pentru alţii… Oricum, în această ţară vei întâlni cele mai multe zâmbete şi cele mai multe ”free-hugs”…

Cei care nu au vizitat niciodata Jamaica se gandesc, in mod automat, la culorile bogate ale costumelor traditionale. Mai apoi la muzica reggae, la exotica echipa de fotbal a acestei tari si la generatia hippie. Iar mai apoi ne vin in minte imaginile cu palmieri si plaje cu nisip fin, sezlonguri si bauturi traditionale din fructe sau ceaiul marinaresc cu rom.

Jamaica, LOLO Tour, Agentie de turism ConstantaUn loc exotic, un loc de vis!

Este un loc cu o istorie uluitoare. Un loc in care cultura africana s-a imbinat perfect cu cea a nativilor, cu cea a chinezilor, irlandezilor si a altor europeni. Un loc in care toti au vrut sa traiasca visul Lumii Noi, in cea mai mare insula din Caraibe. Putini stiu, probabil, ca Jamaica a fost prima colonie din Lumea Noua in care s-a construit o catedrala, primul serviciu postal, primele conducte de apa si, in aceeasi ordine de idei, a fost prima colonie in care a fost construita o cale ferata. De altfel, Jamaica a construit prima cale ferata cu mult inaintea Statelor Unite ale Americii, la doar 18 ani dupa ce asemenea facilitati luasera nastere in Marea Britanie. Dar, revenind la vacanta, este o destinatie exotica de vis, care iti ramane in minte!