Circuit 7 nopti Dubai & Sharjah | 399 euro/pers | Agentie de turism Constanta

Circuit, Dubai & Sharjah, Agentie de turism Constanta

Circuit 7 nopti Dubai & Sharjah | 399 euro/pers | Agentie de turism Constanta

 • 09-16.02.2020 (sunt disponibile si alte perioade)
 • zbor direct
 • plecare din Bucuresti

Servicii incluse:

 • cazare 4 nopti Sharjah (FOUR POINT BY SHERATON SHARJAH 4* sau similar)
 • cazare 3 nopti Dubai (THE S HOTEL AL BARSHA 4* sau similar)
 • mic dejun
 • zbor direct Bucuresti – Dubai DWC si retur
 • OTP 15:25 – DWC 22:20
 • DWC 22:55 – OTP 02:20
 • bagaj de mana 40x30x20cm
 • bagaj de cala max. 20 kg
 • taxe de aeroport
 • transfer de grup
 • excursie de jumatate de zi „Dubaiul Traditional”

Nu sunt incluse:

 • asigurare medicala
 • excursiile optionale
 • taxele de oras care se achita la receptia hotelului ()
 • asigurare completa de calatorie (storno) 10 euro/pers

Dubai & Sharjah – Doua emirate in 7 nopti

Ziua 1
Sosire in Dubai si transfer catre Sharjah. Check-in la hotel.

Ziua 2
Turul Dubaiului modern (jumatate de zi) – 59 euro / pers – OPTIONAL
Va incepe cu o promenada in Dubai Marina , cel mai nou cartier-port cu zgarie nori ce ofera un mediu exclusivist de viata, agrement si afaceri urmata de o excursie la Palm Jumeirah, vestita insula artificiala ce a captat atentia lumii prin imaginatie si ingeniozitate. Vom face o scurta oprire pentru poze vis a vis de luxosul hotel Atlantis the Palm, ce ofera cazare in camere construite in apa oceanului si care ofera posibilitatea de a admira viata marina din propriul pat.

De asemenea hotelul organizeaza activitati de scufundari si se pot admira ruinele subacvatice din propriul acvariu. Excursia se va incheia cu o vizita la cel mai mare mall din lume – The Dubai Mall in interiorul caruia vom vizita acvariul de 50 m lungime in cadrul caruia vom admira flora si fauna acvatica exotica.
Optional ( Cost 49 euro / persoana) se poate vizita cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa de unde vom admira panorama Dubaiului . Timp liber in Dubai mall.

Tur de noapte in Dubai (cina inclusa) – 69 euro / pers – OPTIONAL
Acest tur va incepe cu vizita la Heritage Village, un sat construit in 1997 cu scopul de a arăta stilul de viață tradițional din emiratul Dubai, precum și o formă de introducere a obiceiurilor tradiționale, a tradițiilor, a profesiilor și a meșteșugului local. Satul Heritage este considerat o atracție pentru turiștii interesați de viața tradițională locală. În interiorul satului sunt multe tipuri de clădiri din piatră, frunze de palmier și de asemenea corturi. În plus, vizitatorul va vedea cum sunt practicate diferitele profesii în direct. Există, de asemenea, magazine care vând ceramică, obiecte fabricate din palmier, dulciuri
tradiționale, lapte uscat împreună cu echipamente și instrumente diferite.

Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de spectacole de cântări și dansuri folclorice, cum ar fi Razfa, Ayyala, Harbeya și El-Dan, pe lângă dansurile adăugate patrimoniului local care a venit în regiune prin relațiile comerciale cu Africa, printre care Lewa, Andemi și Haban. Apoi continuam cu vizitarea Muzeul Sheikh Saeed ce gazduieste o galerie foto unica in care putem vedea evolutia Dubai-ului si contrastul dintre trecut si prezent, urmand sa mergem catre Dubai Marina unde vom avea ocazia sa fotografiem cele mai emblematice cladiri al emiratului. Vom servi cina cu vedere panoramica asupra marinei urmand sa terminam seara intr-o maniera magica, urmarind spectacolul dansant al Fantanei arteziene din Dubai mall.

Ziua 3
Excursie la Abu Dhabi (pranz inclus) – 69 euro / pers – OPTIONAL
Abu Dhabi este capitala Emiratelor Unite Arabe si unul dintre cei mai mari producatori de carburanti fascinati de grandoarea noilor cladiri zgarie-nori precum si de una dintre cele mai mari moschee din lume Sheikh Zayed Grand Mosque. Vom continua sa descoperim capitalei ajungand la Union Square unde vom gasi moștenirea Emiratelor Arabe Unite prin diverse obiecte sculptate supradimensional cum ar fi un vas de cafea arabic supradimensionat. Dupa o plimbare cu masina de-a lungul Corniche, vom vizita Heritage Village ce a fost special conceput de catre fostul sultan HH Sheikh Zayed Ben Sultan al Nahyan ca o amintire a trecutului pentru generatia tanara. Vom avea o scurta oprire pentru fotografii la faimosul hotel de 7 stele Emirates Palace. Timp liber in Mall-ul Abu Dhabi Marina ce ofera o multitudine de buticuri de lux si magazine de suveniruri.

Ziua 4
Excursie pe Coasta de Est – 59 euro / pers – OPTIONAL
In drumul nostru spre coasta de Est, vom trece prin zonele agricole din Al Dhaid unde vom vedea schimbari de peisaj de la desert la munte. Litoralul este alcatuit din multe sate pescaresti risipite, inclusiv vechiul sat Dibba ce a fost un punct strategic important in trecut si care in prezent ne ofera niste privelisti uimitoare asupra Oceanului Indian. Vom face cumparaturi de articole din ceramica, produse manufacturate local precum si posibilitatea de a achizitiona covoare la celebra piata Friday Market sau putem admira privelistea impresionanta a canionului.

Strabatand lungul coastei, vom ajunge la cea mai veche si cea mai mica moschee din tara, Moscheea Al Bidya, construita in secolul al XV-lea. Vom trece prin orasele portuare Khorfakhan si Fujairah, prin ruinele locuitorilor muntilor si vom incheia excursia cu o vizita la fortul vechi de 300 ani din Fujairah precum si la cetatea Bithnah Oasis. Inainte de a ne intoarce in Dubai, vom avea posibilitatea de a servi masa ( contra cost ) si de a petrece putin timp liber in Abu Dhabi. magazin cu articole din piele si la Gold Oasis, urmand a ne uimi cu magnifica priveliste asupra Dubai Creek, trecand prin zona de patrimoniu Bastakiya, cu case interesante contruite de negusotri bogati.

O vizită în cartierul Bastakiya include atracții importante din punct de vedere cultural, cum ar fi cea mai veche clădire din Dubai ( anii 1780), Fortul Al Fahidi, Muzeul din Dubai și Centrul de înțelegere culturală Sheikh Mohammed (SMCCU).
Vom vizita fortul Al Fahidi vechi de 225 de ani unde Muzeul Dubai pastreaza arhivele trecutului orasului precum si cronici ale etapelor sale de dezvoltare. Stilul tradițional de viață care a fost predominant în Dubai de la mijlocul secolului al XIX-lea până în anii 1970 se reflectă în vecinătatea istorică Al-Fahidi, unde clădirile cu turnuri de aer (Barajeel), construite cu materiale de construcție tradiționale, cum ar fi piatră, gips, lemn de santal, frunze și lemn de palmier sunt aliniate una lângă
alta, separate de alei, căi și piețe publice, care conferă districtului o diversitate naturală și frumoasă. O vizită în vecinătatea istorică Al Fahidi este o mare oportunitate de a vă familiariza cu vechiul mod de viață, care a fost predominant în Dubai, cu valorile sale bogate, care pot fi văzute în proiectarea clădirilor și modul în care sunt distribuite. De exemplu, nu se poate trece cu vederea grija comunității

Ziua 5
Excursie de jumatate de zi – Dubaiul Traditional – FREE
Dubai este principala destinatie turistica din Orientul Mijlociu. Turul va incepe cu o vizita magazin cu articole din piele si la Gold Oasis, urmand a ne uimi cu magnifica priveliste asupra Dubai Creek, trecand prin zona de patrimoniu Bastakiya, cu case interesante contruite de negusotri bogati. O vizită în cartierul Bastakiya include atracții importante din punct de vedere cultural, cum ar fi cea mai veche clădire din Dubai ( anii 1780), Fortul Al Fahidi, Muzeul din Dubai și Centrul de înțelegere
culturală Sheikh Mohammed (SMCCU).

Vom vizita fortul Al Fahidi vechi de 225 de ani unde Muzeul Dubai pastreaza arhivele trecutului orasului precum si cronici ale etapelor sale de dezvoltare. Stilul tradițional de viață care a fost predominant în Dubai de la mijlocul secolului al XIX-lea până în anii 1970 se reflectă în vecinătatea istorică Al-Fahidi, unde clădirile cu turnuri de aer (Barajeel), construite cu materiale de construcție tradiționale, cum ar fi piatră, gips, lemn de santal, frunze și lemn de palmier sunt aliniate una lângă
alta, separate de alei, căi și piețe publice, care conferă districtului o diversitate naturală și frumoasă.

O vizită în vecinătatea istorică Al Fahidi este o mare oportunitate de a vă familiariza cu vechiul mod de viață, care a fost predominant în Dubai, cu valorile sale bogate, care pot fi văzute în proiectarea clădirilor și modul în care sunt distribuite. De exemplu, nu se poate trece cu vederea grija comunității pentru intimitate, care poate fi resimțită în lipsa ferestrelor din față, în strâmtorarea și înălțimea lor. De asemenea, aleile și căile de răsucire, precum și ridicarea tuturor clădirilor raionale orientate spre sud-vest către qibla, în plus față de o serie de valori și principii care se vor dezlănțui în momentul în care vizitatorul va avea experiență în vecinătatea Al Fahidi.

Apoi ne vom imbarca la bordul unei Abra o barca traditionala (water taxi), pentru a merge la o piata de condimente. In drum spre cel mai luxos hotel din lume, Burj Al Arab, veti avea ocazia sa faceti o fotografie langa Moscheea Jumeirah – un reper arhitectural al Dubaiului. Transfer la hotel.
*Seara – excursie Dhow Cruise cu cina inclusa (cost 69€/persoana)

Seara vom servi cina cu specific international pe o ambarcatiune de lemn traditionala, numita Dhow. Va veti bucura de o panorama uimitoare a orizontului pe timp de noapte cu vedere catre Heritage Village si piata de condimente.

Ziua 6

Excursie cu Safari in desert – 69 euro / persoana – OPTIONAL
Dupa-amiaza la ora 15.00 plecare de la hotel cu masini Jeep 4×4 spre desert. Acest safari va ofera posibilitatea de a vedea dunele de nisip. In timpul excursiei ne vom opri pe cea mai mare duna de nisip pentru a ne relaxa privind un apus unic. Ne continuam drumul spre un camping autentic beduin aflat chiar in inima desertului unde ne putem delecta cu o bautura racoritoare (apa, ceai si cafea), putem admira rochii traditionale sau putem incerca un tatuaj cu henna. Va recomandam o plimbare cu camila si o narghilea cu diferite arome. Seara vom fi fascinati de dansatoarele din buric ce se onduiesc pe acordurile muzicii Arabe iar cina este servita sub clar de stele sub forma de bufet suedez cu specific barbecue.

Ziua 7 – Zi libera

Ziua 8 – Transfer la aeroport pentru zborul catre Romania

Important !
Tarifele excursiilor optionale sunt cu titlu informativ si se pot modifica la fata locului in functie de numarul inscrierilor pentru fiecare excursie. Ordinea desfasurarii excursiilor optionale poate suferi modificari .