Circuit 7 nopti Malta | 365 euro/pers | Agentie de turism Constanta

img47

Circuit avion 7 nopti Malta | 365 euro/pers |  Agentie de turism Constanta

 • 16-23.02.2019 ( sunt disponibile si alte perioade)
 • zbor direct
 • plecare din Bucuresti

Servicii incluse:

 • cazare 7 nopti hotel 3*
 • mic dejun tip bufet
 • zbor direct Bucuresti – Malta si retur
 • bagaj de mana max. 10 kg
 • bagaj de cala max. 32 kg
 • taxe de aeroport
 • asistenta ghid turistic vorbitor de limba romana
 • circuit conform program

Nu sunt incluse:

 • pachet 6 cine hotel + cina Malteza 99 euro/pers
 • pachet excursii optionale (zilele 4, 5 si 7) 139 euro/persoana
 • asigurare medicala si de bagaje 10 euro/pers
 • supliment camera single 129 euro/pers
 • taxa mediu Malta 0,5 euro/persoana/noapte (se achita la fata locului)
*alte plecari:
 • plecare 15.04.2019 – 385 euro/pers
 • plecare 02.05.2019 – 395 euro/pers
 • plecare 10.05.2019 – 395 euro/pers

Circuit, Malta, Oferta, Agentie de turism ConstantaProgram MALTA – Circuit cultural

Ziua 1 Sosire in Malta
Dupa ce veti ajunge în aeroportul din Malta veti fi transferati la hotelul Gillieru sau similar.


Ziua 2 Valetta

Mic dejun. În cursul acestei zile veti avea ocazia sa descoperiti fumusetea orasului fortificat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani si a lasat o mostenire culturala remarcabila. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliste superba asupra marelui Port. Apoi veti vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande si muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veti putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura, care este compusa din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor cazuti la datorie. Veti continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maestri.

Veti avea timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Dupa amiaza, veti fi preluati de catre autocar pentru a face un tur panoramic al fortificatiilor din Valetta si va veti putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex si Silema. Apoi veti fi transferati catre hotel. Cazare peste noapte


Circuit, Malta, Oferta, Agentie de turism ConstantaZiua 3 Mdina

Mic dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificatiile orasului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, înguste, care dateaza din epoca medievala duc pâna la bastioanele impunatoare, de unde veti putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veti putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzând palate Siculo-Norman si alte cladiri în stil baroc de o importanta istorica deosebita.

Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele crestine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Gradinile Botanice San Anton situate lânga Palatul Prezidential, pe care îl veti admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Mesterilor din Ta`Qali. La sfârsitul excursiei, veti putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veti fi transferati la hotel. Cazare peste noapte.


Ziua 4 Timp liber sau excursie optionala Palatul Parisio si cramele din Malta

Mic dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veti merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatura. Interiorul sau contine fresce deosebite, lucrari din marmura, pereti cu oglinzi si picturi rare. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Dupa ce veti admira opulenta Palatului, veti fi invitati la una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veti primi explicatii detaliate despre vinurile locale, pe care le veti putea degusta. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.


Ziua 5 Timp liber sau excursie optionala cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim

Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata într-o atractie turistica pentru turisti. În continuare veti intra în atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veti putea admira o priveliste panoramica asupra Marii Mediterane si a insulei Fifla. Veti continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veti putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunosocuta pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.


Ziua 6 Turul celor trei orase

Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veti putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orase – Vittoriosa, Cospicua si Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre stradutele înguste si cladirile istorice.

Veti continua excursia spre
Gradina Senglea, situata în vârful peninsulei si veti avea ocazia sa admirati o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.


Ziua 7 Timp liber sau excursie optionala Insula Gozo

Mic dejun. Veti fi preluati de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Va veti îmbarca si dupa o traversare de aproximativ 20 de minure veti ajunge în portul Mgarr, unde veti putea deja simti atmosfera unica a insulei Gozo. Ghidul va va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, ce dateaza înca dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veti vizita cetatea medievala din Victoria.

Insula Gozo este renumita pentru mestesugurile sale, în special dantele realizate manual si îmbracamintea tricotata. Toti vizitatorii insulei sunt impresionati de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina si diferita fata de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.


Ziua 8 Zbor de întoarcere Bucuresti

Mic dejun. În functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de întoarcere spre Bucuresti.