Dublin

Descopera orasul pub-urilor si al usilor colorate, DUBLIN!

sejur, dublin, agentie de turism

Dublin

Dacă te-au cucerit poveștile cu vikingi și te gândești deseori la verdele aproape ireal din Irlanda, ori pur și simplu ai vrea să te relaxezi într-un weekend încercând câteva feluri de bere, atunci poți alege un sejur in Dublin.

Orasul Dublin a devenit in zilele noastre una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. In fiecare an, milioane de turisti ii viziteaza faimoasele pub-uri si se imbraca in verde pentru a sarbatori ziua Sf. Patrick.

Un oras cu farmec, mereu verde, diferit, pe care istoria nu l-a menajat deloc. Iar locuitorii sai au fost suficient de puternici sa treaca peste cotropiri succesive, peste luptele confesionale, peste o foamete devastatoare si peste valuri masive de emigrari.

dublin, agentie de turism

 

Dublin-ul este un oras prosper si modern, cu un trafic extrem de aglomerat si cu restaurante mereu pline. Cei aflati la prima calatorie in orasul Dublin ar trebui sa incerce sa capete o vedere de ansamblu asupra orasului.  Cea mai buna modalitate de a realiza acest lucru este printr-o calatorie cu unul din autobuzele decapotabile. Acesta te va duce la cele mai importante obiective turistice si iti va da sansa de a admira orasul pe indelete.

 

dublin, agentie de turism

 

Capitala Irlandei ar putea fi intrarea ta într-o lume pe cât de fascinantă, pe atât de misterioasă. Începe-ți dimineața cu o cafea irlandeză care are whisky de cea mai bună calitate și explorează orașul la pas.

Sunt multe obiective pe care le poți vedea gratis, printre care Trinity College, Galeria Națională, Galeria orașului Dublin sau cimitirul Glasnevin.

 

dublin, agentie de turism

 

Nu rata Muzeul Guinness, construit pe 7 etaje. Partea și mai bună e că poți încerca mai multe feluri de bere. În plus, ai o priveliște panoramică excelentă deasupra orașului.

 

 

dublin, agentie de turism

 

Dacă ești încă student, poți vizita Trinity College, cea mai veche universitate din Irlanda. Încăperea cea mai impresionantă e librăria care adăpostește manuscrise importante. Totodată este și o bijuterie arhitecturală, unde te vei simți ca la Howgarts.