Londra

Descopera Londra!

londra-agentie-de-turism

Londra

Cel mai mare oraş din Uniunea Europeană, Londra este un loc al simbolurilor faimoase în toate colţurile mapamondului. Capitala britanică este una dintre cele mai vizitate metropole din întreaga lume.

Cu numeroase atracţii turistice, o cultură vastă şi o istorie bogată, Londra este un oraş perfect pentru un city break. Abunda in obiective turistice si merita vizitata in orice perioada a anului.

london eye, londra, agentie de turism

 

London Eye este un simbol al capitalei Marii Britanii si un obiectiv foarte important vizitat de multe sute de mii de turisti anual.

Desi este o atractie relativ noua, a reusit in scurt timp sa devina foarte populara.

 

 

big ben, londra, agentie de turism

 

Big Ben este unul dintre cele mai importante obiective turistice in Londra, devenind aproape o emblema a capitalei britanice.

Big Ben arata de-a dreptul incantator noaptea cand fatada si cesurile de pe fiecare fata sunt iluminate. Atunci cand Parlamentul se afla in sesiune o lumina straluceste peste fatada ceasului.

 

 

turnul-londrei-agentie-de-turism-londra

 

Turnul Londrei este obiectivul turistic si istoric cel mai popular printre turisti. A fost fondat de William Cuceritorul si peste un mileniu de istorie a Angliei s-a desfasurat in jurul.

In Turnul Londrei a fost executata Anne Boleyn, iar Guy Fawkes a fost interogat. Tot aici Richard II si Elizabeth I au fost incarcerati. Stand de paza pe malul Tamisei, Turnul Londrei este un obiectiv turistic impresionant.

 

aquarium-londra-agentie-de-turism

 

Aquariumul din Londra, Sea Life London Aquarium, este unul dintre cele mai mari aquariumuri din Europa. Mii de vietati marine din toate colturile lumii pot fi admirate de vizitatori.

 

 

 

british-museum-londra-agentie-de-turism

 

British Museum este cel mai vechi si unul dintre cele mai mari muzee din lume. Sunt putine locuri unde pot fi admirate atatea comori ale tuturor timpurilor sub acelasi acoperis.

 

 

 

Turistii ce aleg sa viziteze Madame Tussauds trebuie sa fie pregatiti sa dea frau liber emotiilor si sa intre in lumea vedetelor si a personajelor celebre.

tower bridge. londra, agentie de turism

 

Acum mai bine de 100 de ani, in epoca Victoriana a fost construit Tower Bridge, care a devenit unul dintre cele mai importante si cunoscute obiective turistice din Londra.

Acestea sunt doar cateva din minunile Londrei, pe care agentia de turism LOLO Tour te invita sa le vizitezi!