Praga

Descopera Orasul de Aur, PRAGA!

praga, agentie de turism

Praga

Supranumita si Orasul de aur, Praga este considerata una dintre cele mai frumoase capitale din Europa. Totodata este si una dintre destinatiile preferate ale turistilor. Praga se mandreste cu numeroase zone incluse in patrimoniul UNESCO. Turistii vin aici pentru a se plimba printre castele si cladiri luate parca din cartile Fratilor Grimm.

praga, agentie de turism

Praga este un oras plin de farmec, stralucire si minunat din toate punctele de vedere. Capitala Cehiei are calitatea de a te uimi prin frumusetea sa unica. De la stradutele pietruite din Orasul Mic pana la cafenelele elegante, Praga este o incantare, indiferent in ce perioada a anului vii aici.

 

 

praga, agentie de turism

Se spune ca Praga este orasul celor 100 de poduri, asa ca nu exista scuza sa nu mergi pe cel mai vizitat dintre ele, Podul Charles!

Piata Orasului Vechi isi are originile undeva in secolul 12. Este locul ideal de vizitat gratie frumusetilor intalnite aici.

 

praga, agentie de turism

In piata ai sansa se vezi vechiul turn cu ceas astronomic al Primariei, biserica Týn si biserica Sf. Nicolae. Toate reprezinta unele dintre cele mai tari atractii turistice din Praga. In centrul pietii se afla statuia lui Jan Hus, preot, filozof, reformator si conducator al universitatii Charles din Praga. El este considerat primul reformator al bisericii, traind inaintea lui Martin Luther sau John Calvin.

Praga este un oras captivant, un amestec de arta, muzica, film si teatru. Aceasta bijuterie cu arhitectura europeana originala, este un oras frumos si romantic cu privelisti care-ti taie rasuflarea. Desi istoria orasului se intinde pe o perioada de peste 1000 de ani, capitala ceha este un oras modern. Aici gasesti hoteluri de lux, restaurante excelente ce ofera produse ale bucatariei autohtone si internationale, cluburi si pub-uri la moda.

Acestea sunt doar cateva din obiectivele turistice ale Orasului de Aur – PRAGA pe care agentia de turism LOLO Tour te invita sa le vizitezi!