Limanul Resort Chilia Veche 4* | 600 lei/pers | lolotour.ro

Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro

Limanul Resort Chilia Veche 4* | 600 lei/pers | lolotour.ro

  • 14 – 17.07.2022 (sunt disponibile si alte perioade)

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopti Limanul Resort 4*
  • camera dubla fara masa
  • piscina in aer liber, WiFi

Nu sunt incluse:

  • taxa de acces in Delta Dunarii
  • transfer Murighiol – Sfantu Gheorghe – Murighiol
  • asigurare medicala

Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro

Limanul Resort 4* Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro

Adresa: Str. Dunarii, nr. 97, 827050 Chilia Veche, România

Limanul Resort este un loc unic ce combina cu bun gust simplitatea relaxarii cu emotiile aventurii, arhitectura traditionala cu gandirea sustenabila si ospitalitatea de inalta clasa cu facilitati de vacanta accesibile in peisajul natural pur si neimblanzit din Delta Dunarii.

Limanul Resort se afla in partea nordica a Deltei Dunarii, in localitatea Chilia Veche, un adevarat paradis pentru iubitorii de peisaje uimitoare si specii unicat de copaci, flori, pesti si pasari.

Limanul Resort isi intampina oaspetii atat pe apa, cat si pe uscat, datorita amplasarii sale in apropierea Rezervatiei naturale Roscova Buhaia (unde traieste cea mai importanta colonie de pelicani salbatici din Europa) si de Padurea Letea (unde alearga in voie herghelii de cai salbatici, printre ultimele de pe intreg continentul).Pentru turistul care cauta sa se reconecteze cu natura, Limanul Resort a pregatit 24 de locuri de cazare in 12 camere duble, gandite si construite pentru a pastra spiritul salbatic Deltei in timp ce ofera confortul maxim oaspetilor care le ocupa.

Creat din dragoste pentru spiritul neimblanzit si traditional al zonei, pentru zambetele ospetilor si pentru elementele naturii, Limanul Resort isi propune sa va reconecteze sufletul la natura si sa va retrezeasca spiritul, in timp ce va ofera rasfat si relaxare trupului.

Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro

Descoperă Delta Dunării!

Limanul Resort, Chilia Veche 4*, lolotour.ro

La capătul unui drum ce depăşeşte 2.860 km, Dunărea construieşte la întâlnirea sa cu Marea Neagră Delta Dunarii. Una dintre cele mai frumoase delte din Europa si chiar din lume.

Întinderile de apă şi uscat care s-au format aici conferă condiţii de viaţă bune pentru nenumarate specii de plante şi animale. Iar prin diversitatea impresionantă a habitatelor pe care le găzduieşte constituie un adevărat muzeu al biodiversităţii.

delta dunarii, agentie de turismCursul Brațului Sfântu Gheorghe se desfășoară pe 112 km, transportând 22% din debitul Dunării. La vărsare formeaza insulele Sacalin considerate un început de deltă secundară.

Flora Deltei este reprezentată în mare parte de o vegetație specifică zonelor umede. Intalnim si păduri de salcie, frasin, arin, plop, care cresc pe grindurile fluviatile, fiind periodic inundate.

Delta Dunării conține mai mult de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce. Acesta este locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale Pământului vin să cuibărească.

Speciile majore de pești în cadrul Deltei Dunării sunt știuca și somnul. Fauna deltei este una bogată și variată.

Agentia de turism LOLO Tour te invita sa descoperi minunile Deltei Dunarii!