Bahamas

Descopera Bahamas, tara celor 700 de insule!

bahamas

Bahamas

Bahamas – tara celor 700 de insule – reprezina ultima frontiera a luxului, a distractiei, a exotismului. Tentatiile sunt nenumarate iar imensul arhipeleag reuseste sa satisfaca orice fantezie turistica. De la hosteluri sau cabanute modeste pana la insule private, Bahamas reprezinta un paradis controversat, ravnit, fascinant.

bahamas-7Bahamas isi intampina vizitatorii cu celebrele plaje alb si roz, ce au obtinut aspectul lor plin de culoare de la bucatile de scoici amestecate cu nisipul fin. Descoperim un relief cu totul deosebit, de la un adevarat munte de 63 de metri inaltime, Muntele Alvernia, la unele dintre cele mai interesante pesteri.

Nu e de mirare ca marii pirati au preferat Bahamas ca loc de taina pentru comorile lor. Nu e greu de imaginat deliciul unui pirat la gasirea unor astfel de vizuine perfecte!

 

De neuitat sunt si spectaculoasele pesteri submarine, numite gauri albastre. Si pentru ca inotul si sariturile sunt distractii ce fac deliciul unui sejur in Bahamas, acestea sunt binevenite!
621af29360685f88fae4c26f96ed9d8c_xl

Atunci cand este vorba de soare, distractie, cumparaturi sau mancare buna, Nassau, cel mai mare oras din Bahamas, este locul potrivit!

Love Beach
, pentru izolare si snorkling, Cable Beach, cu nisip fin si ape linistite si primitoare.

 

 

bimini-bahamas-dolphin-swim

 

Blue Lagoon, ofera experienta unica de a inota cu delfinii sau leii de mare. Suveniruri gasim in Piata de Paie, iar spectacole de teatru se desfasoara chiar pe strada.

Multimea de magazine, galerii si cabanele colorate din Arawak Cay, isi asteapta oaspetii cu mese delicioase.

 

 

 

 

bild03

 

La Gradina Zoologica Ardastra poate fi admirat marsul pasarilor flamingo. Iar o vizita la Scara Reginei te face sa admiri cele 63 de trepte din piatra, care au fost construite de sclavi. Ele duc pana la Fortul Fincastle, alta atractie turistica din Bahamas.

Toate acestea se imbina si creeaza atmosfera de neuitat a unui colt de lume ce traieste o eterna vacanta.