Noua Zeelanda

noua zeelanda, agentie de turism

Noua Zeelanda

Cand zici Noua Zeelanda te gandesti automat la multa natura, la aer curat, la peisaje rupte din basme si la multa liniste. Noua Zeelanda este tara minunilor naturale!

noua zeelanda, agentie de turism

 

Munti inzapeziti, rauri repezi, lacuri curate, ghetare milenare, gheizere fierbinti, paduri infinite si fauna exotica.

Acesta este locul unde iarna este vara, masinile circula pe stanga, iar stingerea luminilor se face de jos in sus. Nu intamplator Noua Zeelanda este considerata tara contradictiilor.

 

waitomo, noua zeelanda, agentie de turism

 

Peşterile Waitomo sunt dovada de necontestat că Noua Zeelandă este o ţară superbă, care are numeroase atracţii turistice de oferit. Atât la suprafaţă, cât şi în subteran.

Cea mai simplă modalitatea de a ajunge în Peşterile Waitomo este cu barca, urmând cursul râurilor subterane. Vei fi fascinat din primul moment de această minune a naturii.

 

noua zeelanda, agentie de turism, green dragon inn

Fanii Stapanului Inelelor din toata lumea isi vor da intalnire de acum in Green Dragon Inn – localul deschis in fostele locatii de filmare din satul Hobbitilor.

Cidrul si berea blonda vor fi bauturile pe care le vei gasi in meniu si va fi probabil destul de greu sa prinzi un loc liber la masa.

Puteti vizita Cascada Haruru. Haruru inseamna „zgomot mare”. Cascada in forma de potcoava este spectaculoasa, legenda maori spunand ca in laguna locuieste un monstru.

 

Waitangi Treaty Grounds. Acestea au fost daruite Natiunii de catre Lord si Lady Bledisloe in 1932. Cel mai important document al Noii Zeelande, Tratatul de la Waitangi, a fost semnat aici in 1840, intre sefii Maori si Coroana Britanica, devenind baza stilului de viata de astazi.

noua zeelanda, agentie de turism

 

Natura este impresionanta. Acest lucru este evident în Noua Zeelandă, care te poate uimi cu frumuseţile sale în câteva clipe. Ai nevoie doar de cateva fotografii pentru a te convinge că trebuie să ajungi în Noua Zeelandă în următoarea ta vacanţă… mai ales dacă iubeşti natura, peisajele pline de verdeaţă şi animalele sălbatice.