Republica Dominicană

Descopera Republica Dominicana!

republica dominicana, agentie de turism

Republica Dominicana

Destinatia de vis a indragostitilor! Este o țară insulară aflata în nordul Mării Caraibilor. Coastele insulei au un decor muntos de o frumusețe rara, culminând cu vârful Pico Duarte (3175 m).

republica dominicana, agentie de turism

Republica Dominicană este renumită pentru plajele sale cu nisip alb si lagunele turcoaz, fiind o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție și wellness, oferă resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele.

Plaje albe, ocean albastru, plante verzi, munti zvelti ce troneaza deasupra vailor maiestuoase. Ei, astea sunt doar cateva dintre imaginile pe care ti le sugereaza ideea de „Republica Dominicana„.

 
Playa del Macao este perfecta pentru a face surfing. In apropiere se afla inclusiv o epava asa ca daca esti pasionata de scuba… ai ce vedea si sub apa. Pentru activitati extra-beach, viziteaza satul de pescari El Macao. Vei avea imaginea clara a unei bucati din trecutul Republicii Dominicane.

republica dominicana, agentie de turism

Laguna Enriquillo, un lac sarat urias, gazda a uneia dintre cele mai mari rezervatii de pasari. Vei vedea in toata splendoarea lor si in propriul lor habitat natural pasari flamingo, iguane, crocodili si multe alte creaturi fascinante.

Parcul National de Est este unul dintre marile parcuri marine din Caraibe, loc in care salasluiesc nu mai putin de 112 specii diferite de pasari, fiind totodata ecosistem primar pentru alte cateva sute de animale.

 

Locul e  plin de pesteri in care poti admira desene rupestre iar marea e “dotata” cu un recif de corali de mare senzatie pentru scufundatori. Un parc perfect si pentru plimbari romantice.
Bazilica de Nuestra Senora, un exemplu delicios de arhitectura crestina moderna. Pe 21 ianuarie, in fiecare an, are loc un pelerinaj catre acest loc sfant din Higuey.

republica dominicana, agentie de turism

O vizita pe muntele Isabel de Torres, din Puerto Plata, iti va incanta ochii cu privelisti de neuitat. Vei merge cu funicularul si, odata ajunsa sus, vei “plonja” in fantasticul peisaj oferit de intreaga insula.