Pachet Crăciun Transilvania 4* | 179 euro/persoana | Agentie de turism Constanta
- 23 – 27.12.2016
Servicii incluse:
- cazare 4 nopti Pensiunea Steaua Arieşului 4*
- demipensiune
- participare la tăiatul porcului
- participare la obiceiurile zonei
- aşteptarea lui Mos Crăciun
- masă festivă de Crăciun cu meniu tradiţional românesc
- acces la piscină, saună, jacuzzi, fitness
- plimbări cu sania trasă de cai
- foc de tabără de Crăciun
- karaoke
Pensiunea Steaua Arieşului 4*
Adresa: Str. Crisan, nr. 61, 517005 Albac, România
Pornind de la Alba Iulia spre Ştei şi urcând pe Arieșul Mare, se ajunge în comuna Albac. Albacul are caracteristicile aşezărilor de munte cu locuinţe răspândite pe toate dealurile din jur, grupate în 16 sate.
Pensiunea Steaua Arieşului este amplasată pe râul Arieş, în localitatea montană Albac. Această casă de oaspeţi, cotată la 4 stele, oferă camere decorate confortabil şi acces gratuit la Wi-Fi în hol.
Camerele luminoase şi spaţioase dispun de mobilier din lemn şi de parchet. De asemenea, toate acestea includ o canapea şi TV prin cablu.
Steaua Arieşului dispune de un restaurant care serveşte mâncăruri din bucătăria tradiţională românească. De asemenea, oaspeţii pot utiliza facilităţile de grătar din grădina pensiunii. Pe lângă acestea, aici veţi găsi un teren de joacă pentru copii.
Vă puteţi relaxa în sauna casei de oaspeţi sau puteţi folosi facilităţile sălii de fitness.
Situată într-o zonă interesantă, Pensiunea Steaua Arieşului reprezintă un ideal punct de plecare pentru drumeţii şi caiac, pe perioada verii. Zona de schi Arieşeni se află la 12 km de pensiune.
Descoperă localitatea Albac!
Un popas în comuna Albac înseamnă o întâlnire cu trecutul şi prezentul. Natura încântătoare vorbeşte despre trecutul acestor locuri, iar construcţiile noi şi numărul mare de pensiuni arată faţa prezentului. Ca să poţi auzi bătăile inimii acestor munţi, ca să poţi înţelege întreaga taină a curgerii veacurilor, trebuie să te opreşti la Albac.
Călătorule, când treci prin Albac, nu uita să te opreşti o clipă şi la biserica din comună, de unde s-au tras clopotele – ca semnal de începere a răscoalei lui Horea, şi la mânăstirea „Sf. Ilie” pentru a auzi fâlfâitul de aripi al îngerilor şi calda chemare a cerului.
Dacă puterile te-ajută, urcă şi sus la După Pleşa, pentru a şopti o rugăciune în schitul maicilor de aici. Când cobori de acolo, te poţi opri să vezi urmele şanţurilor ce-amintesc de strămoşii daci, care au săpat în adâncurile munţilor şi poţi vedea de sus întreaga comună.
Lasă-ţi apoi privirea să călătorească peste întinderea munţilor ce înconjoară Albacul, peste dealurile încărcate de ierburi şi flori, peste cerul care coboară deasupra brazilor şi vei înţelege că aici eşti mai aproape de Dumnezeu.