Paltinis, Hotel Cindrel 3* | 73 euro/pers | Agentie de turism Constanta

Paltinis, Hotel Cindrel, Agentie de turism Constanta

Paltinis, Hotel Cindrel 3* | 73 euro/pers | Agentie de turism Constanta

  • 20 – 23.01.2017

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopti Hotel Cindrel 3*, camera dubla
  • mic dejun

Nu sunt incluse:

  • transfer hotel
  • asigurare medicala

Hotel Cindrel 3* Paltinis, Hotel Cindrel, Agentie de turism Constanta

Adresa: Paltinis, 550001 Păltiniş, România

Situat într-o zonă liniştită, Hotelul Cindrel 3* se află la 500 de metri de pârtia de schi Păltiniş. Hotelul are un restaurant, ce serveşte preparate din bucătăria internaţională, zonă de wellness cu piscină interioară, precum şi sală de fitness. Oferă bufet de mic dejun şi internet Wi-Fi gratuit. Camerele cu aer condiţionat au balcon, ce oferă vedere la peisajul montan. Acestea oferă minibar, birou şi zonă de relaxare, cu TV cu ecran plat şi canale prin satelit. Recepţia Hotelului Cindrel are program nonstop. Oaspeţii pot face grătar pe terasă. Zona de wellness oferă baie de aburi, saună, cadă cu hidromasaj, toate la un cost suplimentar. Sala de jocuri are facilităţi de tenis de masă şi darts. De asemenea, hotelul are depozit de echipamente de schi.

Staţia autobuzului către Sibiu este situată la 100 de metri de hotel. De asemenea, Schitul Păltiniş se află la 2 km de proprietate.

Descoperă minunea Sibiului: statiunea Păltinis!

Paltinis, Hotel Cindrel, Agentie de turism ConstantaPăltinişul este cea mai veche şi cea mai înaltă staţiune din România. Aşezarea, de sub Vârful Onceşti, ce se întinde într-o pădure de conifere, la altitudinea de 1442 de metri, a fost întemeiată la sfârşitul secolului al XIX-lea. Datorită vechimii lor de peste un secol, trei dintre cele peste 40 de vile ridicate în timp, în staţiune, au fost declarate monumente istorice: Casa Turistilor, Casa Medicilor şi Sala Monaco. Factorul terapeutic principal îl reprezintă climatul alpin cu aer puternic ozonizat, bogat în aerosoli şi radiaţii ultraviolete. Calitatea aerului pur din această staţiune o recomandă din plin în tratarea asteniilor, a surmenajului fizic şi intelectual, a anemiilor, a sechelelor pulmonare, precum şi a deficienţelor de creştere la copii.

Păltinişul este o opţiune interesantă pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarnă sau plimbărilor prin rezervaţia Iezerele Cindrelului la faimoasele lacuri glaciare. Odată ajuns la Păltiniş, nu ai cum să te plictiseşti.
Poţi să schiezi, să urci crestele impădurite din apropiere pe trasee accesibile sau doar să admiri panorama care ţi se deschide în faţă. Poţi să vizitezi Schitul şi Casa memorială Constantin Noica. Fie că stai o zi sau o vacanţă intreagă, un lucru este sigur: te vei bucura, te vei simţi bine iar Păltinişul îţi va rămane mult timp în inimă.