Sejur Paste, ATLAS 4* | 110 euro/pers | Agentie de turism Constanta

Descopera Nisipurile de Aur!

Sejur, Paste, Atlas, Agentie de turism Constanta

Sejur Paste, ATLAS 4* | 110 euro/pers | Agentie de turism Constanta

  • 15 – 18.04.2017

Servicii incluse:

  • cazare 3 nopti Hotel Atlas 4*, camera dubla
  • ultra all inclusive

Nu sunt incluse:

  • transfer hotel
  • asigurare medicala

Hotel Atlas 4*, Nisipurile de Aur Sejur, Paste, Atlas, Agentie de turism Constanta

Adresa: Golden Sands Resort, 9000 Nisipurile de Aur, Bulgaria

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Situat la 300 de metri de plaja din Nisipurile de Aur, acest complex de vacanţă oferă un centru de wellness, mai multe piscine şi facilităţi sportive şi un restaurant. Sunt disponibile pachete all inclusive. Toate camerele luminoase ale Hotelului Atlas au balcon privat şi sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, telefon şi minibar. Hotelul Atlas oferă o serie de facilităţi remarcabile, inclusiv un restaurant, un bar în hol, piscine în aer liber şi în interior cu zonă pentru copii, 2 tobogane de apă, un loc de joacă pentru copii şi un club pentru copii.

Printre facilităţile de wellness se numără baie de aburi gratuită şi acces gratuit la sala de fitness. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în sauna gratuită, pot rezerva un tratament de masaj sau pot vizita salonul de înfrumuseţare de la hotel.

Recepţia este deschisă nonstop, iar în zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Sejur, Paste, Atlas, Agentie de turism Constanta Sejur, Paste, Atlas, Agentie de turism Constanta

Descoperă Nisipurile de Aur!

Este una din cele mai mari si mai cunoscute statiuni de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor. Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume.

Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.